Consulta gratuïta

+34 690 288 201

Acreditacions de Serveis pels Edificis i Tècnica S.L.U.

Som administradors de finques acreditats i col·legiats a nivell Europeu. En permanent formació per estar el día de les normatives actuals i les noves necessitats dels propietaris.

Col·legiat a l’Organització Europea d’Administració de Finques – OEAF

L’Organització Europea d’Administradors de Finques és una Associació Professional d’àmbit internacional, l’objectiu principal de la qual és defensar i promoure la lliure competència en el sector, en benefici dels ciutadans. Un Administrador d’Immobles OEAF és un referent en el seu àmbit, on la professionalitat, l’honestedat i la competitivitat són els seus distintius.

Josep Maria López Nogué, representat legal de Serveis Pels Edificis i Tècnica S.L.U, és membre de l’associació amb el T.I.P nº EU67023ES. On disposa de formació i recolzament continu, diferents convenis i múltiples avantatges.

Documents:

Més informació a: oeaf.eu

Acreditacions del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida – CAFBL

El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida  és una Corporació de Dret Públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment de les seves finalitats. És una agrupació de professionals que es dediquen a l’administració del patrimoni immobiliari. També organitza periòdicament cursos de formació professional, per actualitzar i ampliar els coneixements tant dels col·legiats com dels seus empleats i col·laboradors

Documents:

Més informació a: cafbl.cat

Formació de l’Institut Superior d’Administradors de Finques – ISAAFF

Especialistes en la formació d’Administradors de Finques.

Documents:

Més informació a: isaaff.es

Formació de l’Escola Oberta de Negocis – EANE

Vols canviar l’administrador de la teva comunitat?

Contacta amb nosaltres per resoldre els teus dubtes i conèixer-nos. Som experts en l’administració de comunitats de propietaris de l’àrea Metropolitana de Barcelona.

Oferim una primera consulta gratuïta per estudiar el teu cas i oferir-te un pressupost a la teva mida

Contacta amb nosaltres

Consulta gratuïta 

Estem al vostre servei per resoldre qualsevol dubte sense cap cost. 

Truca’ns

+34 690 288 201

Envia’ns un missatge a

set7@set7.cat