Consulta gratuïta

+34 690 288 201

Cases sostenibles i ecològiques

Som especialistes en bioconstrucció sostenible, ecològica i eficient. Pioners en optimitzar i incorporar recursos, materials, sistemes i tecnologies innovadores en els nostres processos, que fan les nostres construccions més Sostenibles, més Confortables, més ràpides i altament Eficients en l’Aspecte Energètic. Tot sense incrementar el cost final de les mateixes respecte als sistemes de construcció tradicionals, però sí augmentant-ne enormement la seva qualitat.

SISTEMA STEEL FRAMING

Steel Framing (de l’anglès”bastiment-estructura d’acer”), és un sistema constructiu de Construcció en Sec

Consisteix en realitzar les estructures de les edificacions a partir de perfils d’acer galvanitzat: panells estructurals i no estructurals, sostres, terres, parets, vigues, etc. Aquestes estructures substitueixen les estructures tradicionals de formigó o qualsevol altra estructura.

El sistema constructiu Steel Framing és un concepte de conjunt, que està composat per aquests elements estructurals realitzats amb acer, pels aïllaments, pel tipus de sistemes passius i actius de captació – generació d’energia, pel concepte de construcció bioclimàtica, etc, i es construeix en sec – no requereix la utilització de ciments, formigons, líquids, etc, fet que permet executar els projectes amb gran rapidesa, a un cost inferior i amb un resultat molt més eficient i sostenible.

Algunes persones miren el món i diuen: Per què?

Altres miren el món i diuen: PER QUÈ NO?

Com es produeixen les estructures Steel Framing?

El procés de producció consisteix en la fabricació de perfils d’acer galvanitzat, que s’uneixen formant el que anomenem panells, que units i conjuntament formen l’esquelet estructural de cada tipus d’estructura, calculada segons el disseny i les necessitats específiques del projecte constructiu que es realitzi. L’estructura resultant distribueix uniformement les càrregues de l ’edificació i les transmet als fonaments a través dels panells. Aquesta estructura està preparada per aguantar qualsevol càrrega, igual que amb la construcció convencional.

Vols que les teves edificacions tinguin la màxima qualificació energètica i el màxim preu per vendre’l ?

Us presentem ELICSIA SINGULAR, CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE—CASA PASSIVA

Coneix les nostres propostes i avantatges de la construcció amb el sistema “STEEL FRAMING”, dins del nou codi tècnic (2020). Som un grup d’empreses del sector de l’habitatge, que us facilitem tot el nostre suport i ens adaptem a tots els projectes que porteu, edificis unifamiliars, plurifamiliars, de serveis o naus industrials i també amb el finançament. Industrialitzem la construcció.

Vols canviar l’administrador de la teva comunitat?

Contacta amb nosaltres per resoldre els teus dubtes i conèixer-nos. Som experts en l’administració de comunitats de propietaris de l’àrea Metropolitana de Barcelona.

Oferim una primera consulta gratuïta per estudiar el teu cas i oferir-te un pressupost a la teva mida

Contacta amb nosaltres

Consulta gratuïta 

Estem al vostre servei per resoldre qualsevol dubte sense cap cost. 

Truca’ns

+34 690 288 201

Envia’ns un missatge a

set7@set7.cat